Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 070 - 324 22 55
  • info@kraanass.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Zorgverzekering

Het is belangrijk dat een zorgverzekering aansluit bij jouw persoonlijke (gezins)situatie. Dus laat eens per twee jaar door ons bekijken of je nog steeds op maat voor zorgkosten verzekerd bent.

Wil je een goed advies over de meest geschikte zorgverzekering voor jou? Neem dan contact met ons op.

Online sluiten

Hier kun je de de beste zorgpolis van Nederland (ONVZ) sluiten, de vrijwel goedkoopste zorgpolis van Nederland (ZorgVoordeelPolis) sluiten en 2 alternatieven: StadHolland Zorg (géén acceptatie-eisen!) en De Amersfoortse, allen met extra kortingen.

Vergelijk zelf! Wij regelen de overstap voor jou!

                    

DAK

Collectief Kraan

Collectief

Je kunt ervoor kiezen om deel te nemen in het Collectiviteit Kraan Assurantiën. Je bespaart dan 6% op de basisverzekering en 8% op de aanvullende pakketten van één van de beste zorgverzekeraars van Nederland.


 

Zakelijk voordeel

Voor onze zakelijke klanten hebben wij een aantrekkelijk aanbod indien zij hun AOV combineren met een zorgverzekering van De Amersfoortse >> lees meer.

Alles onder 1 dak

Wil je dat wij je zorgverzekering beheren? Geef je zorgverzekering dan bij Kraan Assurantiën in beheer en profiteer van de voordelen van Alles onder 1 dak? Neem contact met ons op via 070 - 324 22 55 of mail naar info@kraanass.nl.

Wij staan graag voor je klaar!