Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 070 - 324 22 55
  • info@kraanassurantien.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Reisverzekering

Tijdens je droomreis of vakantie zal het je maar gebeuren: In een land waar een taal wordt gesproken die je niet spreekt of verstaat wordt je bestolen of krijg je een ongeval. Op dat moment is een betrouwbare reisverzekering je beste reisgenoot én absoluut noodzakelijk.

De verzekering bestaat doorgaans uit een combinatie van een reisbagage- en ongevallen-verzekering, aangevuld met dekking voor medische hulp bij acuut optredende ziekte, extra reiskosten en kosten van langer verblijf ten gevolge van ongeval of ziekte, kosten van vervoer van het stoffelijk overschot van de verzekerde bij overlijden door ongeval of ziekte en soms de kosten van overkomst in geval van plotselinge ernstige ziekte of overlijden van een naaste bloed- of aanverwant.

Geld kan als extra worden meeverzekerd, evenals wintersport en onderwatersport. De verzekering kan per reis worden afgesloten, maar steeds vaker wordt gekozen voor een doorlopende verzekering.

De annuleringsverzekering

Deze zorgt ervoor dat je reissom aan je wordt terugbetaald wanneer je niet op vakantie zou kunnen gaan. Of wanneer je je vakantie zou moeten afbreken. Dat kan zijn wegens ziekte, van jou of van de directe familie. Het kan gaan om overlijden of om een van de andere oorzaken, zoals die in de voorwaarden worden genoemd.

Afsluiten?

Een reisverzekering afsluiten? Dat gaat snel en gemakkelijk bij Kraan Assurantiën. Neem contact op met je adviseur van Kraan Assurantiën via info@kraanassurantien.nl of bel 070 - 324 22 55 en je bent binnen enkele minuten verzekerd. 

Wij zijn je graag van dienst.

 

>> Doorlopende reis

>> Kortlopende reis

>> Annuleringsverzekering

>> Samengestelde reis

 

MyTravelPlanner.nl - Uw reisvoorbereiding begint hier