Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 070 - 324 22 55
  • info@kraanassurantien.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Meer keuzes

Over ons

Kraan Assurantiën is hèt adres voor een persoonlijk advies op het gebied van verzekeringen, maar ook voor hypotheken, financieringen en pensioenen(doorgeleid) en allerlei spaarvormen.

Wij zijn onafhankelijk, dat betekent dat wij geen binding hebben met verzekeraars. Goed advies en een persoonlijke benadering staan voorop.

Samenwerking

Enige tijd geleden zijn Kraan Assurantiën en De Waerdse Assuradeuren en Wil Stoop Assurantiën een samenwerking aangegaan. Medewerkers van De Waerdse en Wil Stoop nemen de administratieve taken en de klantenservice voor Kraan Assurantiën waar. Je kunt dus te maken krijgen met medewerkers van beide kantoren. Zij zijn je graag van dienst. Ik, Theo Kraan doe alleen de buitendienst, dus berzoek mijn klanten, jij dus.

Wij bieden je:

  • Service; persoonlijk advies en vergelijkingsmogelijkheden van verschillende aanbieders
  • Flexibiliteit; keuze uit verschillende aanbieders
  • Deskundigheid; met meer dan 40 jaar ervaring is er uitstekende deskundigheid binnen Kraan Assurantiën in advies over verzekeringen en zakelijke administratie processen.

Advies nodig?

Bel jouw persoonlijk adviseur op 070 - 324 22 55. Of kom langs op kantoor in Wassenaar. Maak eerst een afspraak. We komen ook bij je thuis of op jouw bedrijf of kantoor.