Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 070 - 324 22 55
  • info@kraanassurantien.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

De kortlopende annuleringsverzekering

Deze zorgt ervoor dat jouw reissom aan je wordt terugbetaald wanneer je niet op vakantie zou kunnen gaan. Of wanneer je je vakantie zou moeten afbreken. Dat kan zijn wegens ziekte, van jezelf of van de directe familie. Het kan gaan om overlijden of om een van de andere oorzaken, zoals die in de voorwaarden worden genoemd.

De premie

De premie voor een losse annuleringsverzekering bedraagt gemiddeld 5,5% van de reissom. Zou je dit risico verzekeren op een doorlopende polis dan is de premie afhankelijk van de maximale uitkering die je wilt verzekeren. Bij een maximum van € 1.500,- per persoon bedraagt de premie voor een gezin met 2 kinderen gemiddeld € 90,-. En bij een maximum van € 3.500 ,-gemiddeld € 135,-.

Annuleringsverzekering afsluiten

Een kortlopende annuleringsverzekering afsluiten? Dat gaat snel en gemakkelijk bij Kraan Assurantiën. Neem contact op met je adviseur van Kraan Assurantiën en je bent binnen enkele minuten verzekerd. 

Contact

Wens je meer informatie over deze verzekering? Neem dan contact met ons op via info@kraanassurantien.nl of bel 070 - 324 22 55. Wij zijn je graag van dienst.

 MyTravelPlanner.nl - Uw reisvoorbereiding begint hier