Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 070 - 324 22 55
  • info@kraanassurantien.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Wel of niet overstappen?

Aan het eind van ieder jaar weer dezelfde vraag: Wel of niet overstappen?
Wij maken het je graag gemakkelijk in je keus. Heb je op dit moment een restitutiepolis bij: VGZ, Unive, Menzis, IZZ, Avero Achmea, De Friesland Zorgverzekeraar, Zilveren Kruis, CZ, Agis, OZF, Delta Lloyd of Ohra? Dan loont het de moeite om te vergelijken met de zorgpolis van Stad Holland.

Zij bieden namelijk een basisverzekering aan voor € 133,00 per maand (2021) en zijn daarmee goedkoper dan de bovengenoemde verzekeraars. 

De afgelopen jaren hebben wij voor veel van onze klanten een zorgverzekering afgesloten bij Stad Holland Zorgverzekeraar en zij zijn hierover erg tevreden. Niet voor niets is Stad Holland al vijf jaar op rij door tussenpersonen uitgeroepen tot ‘Beste zorgverzekeraar’.

Zorgverzekering vergelijken?

Als je meer wilt weten over de voordelige zorgverzekering van Stad Holland staan wij natuurlijk altijd voor je klaar, maar wij kunnen ons goed voorstellen dat je eerst zelf even wilt kijken wat Stad Holland je kan bieden.

De verzekeringsvergelijker is een handige tool waarmee je je huidige verzekering met die van Stad Holland kunt vergelijken. Vergelijk op premie, dekking en vrije ziekenhuiskeuze, beoordeligen en meer.

Eigen risico

Stad Holland heeft het eigen risico met € 10 verlaagd. Daarmee wil Stad Holland voorstander zijn voor een eerlijkere verdeling van de zorgkosten tussen gezonde en zieke mensen. Verzekerden betalen bij Stad Holland dus maximaal € 375 aan eigen risico.

Iedereen is welkom

Bij Stad Holland heeft iedereen een restitutiepolis. Je mag dus zelf kiezen naar welke zorgverlener je gaat. Eén polis, één premie, één vergoeding: dat is wel zo gemakkelijk!

Declareren kan op verschillende manieren: per post, online en sinds kort ook via een app. Declaraties worden gemiddeld binnen drie werkdagen uitbetaald. Gewoon, omdat Stad Holland vindt dat het jouw geld is en je daar dus nooit lang op hoeft te wachten.

Wie zich bij Stad Holland aanmeldt wordt niet overladen met medische vragen. Iedereen is welkom, ook voor de tandartsdekking. En dit alles tegen een zeer aantrekkelijke premie. Ook voor wie geen tandheelkunde wil meeverzekeren heeft Stad Holland een zeer aantrekkelijk geprijsde oplossing, de Compact AV.

Meer weten?

Wij adviseren je graag en bekijken samen met je of je zorgverzekering nog voldoet aan jouw wensen. Neem contact met ons op via 070 - 324 22 55 of mail naar info@kraanassurantien.nl.

Wij staan voor je klaar!

Neem direct contact op. Voor hulp bij het vergelijken en afsluiten van een zorgverzekering.