Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 070 - 324 22 55
  • info@kraanassurantien.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Aanvullende verzekering

Een aanvullende zorgverzekering is een verzekering die je kunt afsluiten bovenop de basisverzekering. De basisverzekering vergoedt namelijk niet alles. Als je hoge ziektekosten hebt of verwacht, is een aanvullende zorgverzekering handig. Je kunt je bijvoorbeeld extra verzekeren voor tandartszorg, fysiotherapie, zorg in het buitenland, orthodontie voor kinderen, bezoek aan kuuroorden en allerlei therapieën.

Wie dus geen genoegen neemt met de basisdekking, kan zijn polis uitbreiden met een aanvullende verzekering. Op dat terrein zijn de verschillen enorm. Zeker wanneer je meeweegt, dat de ene zorgverzekeraar wel premie berekent voor kinderen onder de 18 en andere zorgverzekeraars deze volledig gratis meeverzekeren.

Zelf vergelijken!

Het vergelijken van zorgverzekeringen is aantrekkelijk. Maak gebruik van onze vergelijker om zelf een vergelijking te maken tussen de zorgverzekeringen die aan jouw wensen voldoet. Het vergelijken op voorwaarden en premies, het wijst zich eigenlijk vanzelf.

Besparen dankzij collectief voordeel

Je hebt de mogelijkheid om per 1 januari je zorgverzekering te wijzigen. Dit jaar is het extra aantrekkelijk om dit te overwegen dankzij het Kraan Collectief. Van deze collectiviteit kunnen alle relaties van Kraan Assurantiën gebruik maken.

Contact

Wil je meer informatie over de zorgverzekering? Vraag ons om advies. Wij verdiepen ons eerst goed in jouw situatie. Zo kunnen wij de zorgverzekering samenstellen die het beste bij jou past. Neem dan gerust contact met ons op.

Neem direct contact op. Voor hulp bij het vergelijken en afsluiten van een zorgverzekering.