Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 070 - 324 22 55
  • info@kraanassurantien.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Module Schade

De module Schade heeft betrekking op al jouw particuliere schadeverzekeringen. Dat zijn de verzekeringen voor onder andere je auto, woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand maar ook je reisverzekering valt daar onder.

De module Schade zorgt voor een optimale prijs/productverhouding van je verzekeringen. Daarnaast is in deze module ook de ‘nazorg’ opgenomen. Je kunt ons onbeperkt (*) e-mailen of bellen met al jouw vragen over je lopende verzekeringen binnen deze module zonder dat wij je daarvoor aanvullende kosten in rekening brengen. 

De module Schade kost € 5,- per maand en bevat de volgende onderdelen:

Recht op 3-jaarlijkse premiecheck voor je autoverzekering?

Ben je in het bezit van een eigen auto, dan weet je dat de premie voor je autoverzekering vaak een wezenlijk onderdeel vormt van je totale uitgave aan verzekeringen. Binnen de module Schade heb je het recht om één keer per 2 jaar een kosteloze check van premie en voorwaarden van jouw autoverzekering te laten uitvoeren. Als geheel onafhankelijk financieel adviseurs beschikken wij over software waarmee wij meer dan 95% van alle autopremies in Nederland inzichtelijk kunnen maken. Zo ben je verzekerd van een dekking die aansluit bij jouw wensen en voor een concurrerende prijs. Dat is een gerust gevoel!

Ook je andere verzekeringen checken wij regelmatig!

Overigens controleren wij desgewenst jouw andere verzekeringen één keer per 5 jaar graag kosteloos voor jou. Sluit je verzekeringspakket nog aan bij jouw situatie op dat moment? Zijn de verzekerde bedragen voor met name je Woonhuis- en/of Inboedelverzekering nog voldoende zodat je niet ‘onderverzekerd’ bent? Wij controleren het graag samen met jou.

Meer informatie?

Wil je meer weten over het Service-abonnement? Neem dan contact met ons op en wij vertellen het je graag!

* in alle redelijkheid