Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 070 - 324 22 55
  • info@kraanassurantien.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Inloggen in je Digitale Polismap

Op de homepagina van Kraanassurantien.nl vind je onderstaande afbeelding. Door te klikken op de afbeelding kom je in het inlogscherm van je Digitale Polismap.

 

 

Met de Digitale Polismap van Kraan Assurantiën heb je altijd je verzekeringsinformatie veilig en gemakkelijk online beschikbaar. In de Digitale Polismap kun je je polissen inzien en je persoonlijke gegevens wijzigen. Je kunt ook schades invoeren en doorgeven. Dit alles gebeurt in een afgeschermde en beveiligde omgeving.

Al onze relaties met een Service-abonnement hebben gratis toegang tot de Digitale Polismap, 24 uur per dag, 7 dagen in de week, waar je ook bent.

Alleen voor relaties van Intrasurance 

Relaties van Intrasurance dienen hier in te loggen op hun persoonlijk verzekeringsdossier. Onder het tabblad “Mijn schades” kun je een schade eenvoudig melden.

Inloggegevens kwijt van je Digitale Polismap

Voordelen Digitale Polismap

- Eenvoudig & snel
- 7 dagen per week
- 24 uur per dag toegang
- Online schade melden
- Alle gegevens bij elkaar
- Wereldwijd toegankelijk

Privacy & beleid

De Digitale Polismap maakt gebruik van Secure Socket Layer (SSL). Dit is een beveiligingstechniek die ervoor zorgt dat alle gegevens versleuteld worden verzonden. Zodra een SSL-verbinding actief is, verschijnt er in je browser een gesloten slotje. 

Klantenservice

Ondervind je problemen met inloggen of het gebruik van de Digitale Polismap? Neem dan telefonisch contact op met Kraan Assurantiën via 070 - 324 22 55 of per e-mail info@kraanassurantien.nl. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 uur - 17.00 uur.