Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 070 - 324 22 55
  • theo@kraanassurantien.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Module Consument & Wonen

Consument

Bij consumentenkwesties gaat het bijvoorbeeld om geschillen over schade aan je bezittingen of over het kopen of huren van een artikel of een aan jou geleverde dienst.

Ook geschillen over aankopen via internet binnen de Europese Unie vallen onder de dekking. En aanvullend op je aansprakelijkheidsverzekering krijg je hulp als je wordt aangesproken op onrechtmatig handelen tegenover anderen en je je daartegen wilt verweren.

Verder kun je een beroep doen op de verzekering voor zaken die te maken hebben met bestuurs-, personen-, familie- en erfrecht.

Wonen

Onder woonzaken vallen alle geschillen die direct te maken hebben met koop- of huurgeschillen. Maar ook een conflict met je aannemer of met de gemeente valt hieronder, of een geschil met de buren.

Gaat het om consumentengeschillen, dan geldt de verzekering voor de gehele Europese Unie. Voor zaken rond wonen ben je in Nederland verzekerd.

Overige modules

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze verzekeringen, neem dan contact met ons op via info@kraanassurantien.nl of bel 070 - 324 22 55. Wij vertellen je er graag meer over.

Wij zijn je graag van dienst.