Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

 • 070 - 324 22 55
 • info@kraanass.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Jouw zorgverzekeringswensen

Wil je weten of jouw huidige zorgverzekering via ons kantoor voordeliger kan? Of wil je een goed alternatief voor je huidige zorgverzekering? Geef dan je zorgwensen aan ons door via het onderstaand formulier. Wij laten je tijdig weten of je zorgverzekering beter en/of goedkoper kan. En uiteraard verzorgen wij - indien gewenst - de gehele administratieve afhandeling, inclusief het opzeggen van je huidige polis(sen).

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw gegevens

 *
 
 *
 
 *
 
 *
 
 *
 *
 

Fysio

 • Fysiotherapie wordt voor chronische indicatie vergoed vanaf de 21e behandeling. Je kan je hier wel aanvullend voor verzekeren. Kies het aantal behandelingen dat je minimaal vergoed wil krijgen.
 
 *

Zwanger

 • De basisverzekering vergoedt bevalling in het ziekenhuis alleen op medische indicatie. Als je toch in het ziekenhuis wil bevallen kan je de verplichte eigen bijdrage aanvullend verzekeren. Ook de eigen bijdrage van kraamzorg kan je geheel of gedeeltelijk bijverzekeren. Er zijn verzekeraars die gedurende het jaar nog een aanvullende verzekering afsluiten als je zwanger wordt. Laat je hierover informeren door onze adviseurs.
 

Anticonceptie

 • Tot 21 jaar krijg je een vergoeding voor anticonceptie uit de basisverzekering. Vanaf 21 jaar krijg je alleen een vergoeding voor anticonceptie met een aanvullende dekking. Maak hier je keuze.
 
 *

Tandartskosten

 • Tot je 18e jaar worden de meeste tandartskosten vergoed uit de basisverzekering. Daarna moet je deze zelf betalen, tenzij je een aanvullende tandartsverzekering afsluit.
 

Medicijnen

 • Medicijnen vallen onder de dekking van de basisverzekering. In bepaalde gevallen geldt hiervoor een eigen bijdrage, je moet hier dus een deel zelf van betalen. Dit kun je aanvullend verzekeren. Let op, de eigen risico bijdrage staat los van het jaarlijks eigen risico.
 
 *

Orthodontie < 18 jaar

 • De kosten voor orthodontie kunnen snel en hoog oplopen. Wanneer je orthodontiekosten verwacht, is het raadzaam om je daarvoor te verzekeren. Wil je een hoge dekking, houd dan rekening met medische acceptatie en de daarbij behorende vragenlijst.
 
 *

Orthodontie > 18 jaar

 • De kosten voor orthodontie kunnen snel en hoog oplopen. Wanneer je orthodontiekosten verwacht, is het raadzaam om je daarvoor te verzekeren. Wil je een hoge dekking, houd dan rekening met medische acceptatie en de daarbij behorende vragenlijst(en).
 
 *

Bril / lenzen

 • Ben je alleen op zoek naar een aanvullende verzekering voor vergoeding van een bril of lenzen? Sluit dan géén aanvullende zorgverzekering af. Je betaalt meer aan premie dan je aan brilvergoeding zal ontvangen. Zie deze dekking als extraatje op de vergoedingen die echt interessant of noodzakelijk zijn.
 
 *

Buitenland

 • De basisverzekering vergoedt altijd spoedeisende hulp in het buitenland, maar wel tegen de tarieven die daarvoor in Nederland gelden. Ga je op reis binnen of buiten Europa, dan is een aanvullende verzekering zeker raadzaam. Heb je een (doorlopende) reisverzekering met dekking voor geneeskundige kosten, dan is een aanvullende zorgverzekering zeer waarschijnlijk niet nodig. Laat je in dat geval informeren door één van onze adviseurs.
 
 *

Alternatief

 • De vergoeding voor alternatieve geneeswijzen kent bij de meeste verzekeraars ook nog een maximale vergoeding per dag. Houdt hier rekening mee wanneer je geregeld gebruik maakt van deze zorg
 
 *

Stuur ons een kopie van je huidige zorgverzekeringspolis

Stuur separaat met dit zorgwensen formulier ons een kopie van je huidige zorgverzekeringspolis. Zodat wij een goede vergelijking kunnen maken. Je kunt de kopie-polis opsturen naar: info@kraanass.nl.