Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 070 - 324 22 55
  • info@kraanassurantien.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Hypotheek

Een hypotheek is waarschijnlijk de grootste financiële verplichting die je in jouw leven aangaat. Dus ga je niet over één nacht ijs als je een hypotheek afsluit. Je wilt immers zorgeloos genieten van je woning, nu en in de toekomst.

Waarom is het belangrijk dat je goed overweegt wat je van je hypotheek verlangt. Welk bedrag wil je lenen? Hoe wil je de maandlasten regelen? Kun je de hypotheek later aanpassen aan veranderende omstandigheden? Kom je in aanmerking voor koopsubsidie? Of, hoe en wanneer wil je de hypotheek aflossen? Het zijn essentiële vragen die jouw woongenot nu en later bepalen.

Wij adviseren je met kennis van zaken op basis van jouw wensen en mogelijkheden.

Zorg dat jouw hypotheekadvies is gebaseerd op je totale financiële situatie. Jouw hypotheek moet je nu, maar ook in de toekomst passen. Vraag ons, daarom om deskundig advies. 

Samenwerking

Kraan Assurantiën heeft op het gebied van hypotheken een samenwerking aangegaan met DomburgvandePanne Financieel Adviseurs te Bodegraven. Medewerkers van DomburgvandePanne nemen de administratieve taken en de klantenservice voor Kraan Assurantien waar. In het hypotheekadviestraject krijg je dus te maken met medewerkers van beide kantoren. Zij zijn je graag van dienst.

Lees het dienstverleningsdocument hypotheken.

Lees meer over de verschillende basisvormen van een hypotheek.