Heb je een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 070 - 324 22 55
  • info@kraanassurantien.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Wat je maximaal kunt lenen vertellen wij je graag!

Op 7  april 2018 was het weer NVM Open Huizen Dag. Je kreeg de gelegenheid vrijblijvend huizen te bezichtigen. Heb je een leuk huis gezien en vraag je je af of je deze woning ook werkelijk kunt kopen? Vraag het aan een van onze hypotheekadviseurs. In een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek zetten we alles voor je op een rij. Wij reken graag voor je uit wat je wel (en niet) kunt betalen.

Tijdens dit gesprek laat onze hypotheekadviseur je zien wat jouw financiële mogelijkheden zijn. In een gesprek van 30 minuten bespreekt hij met jou:

Samenwerking

Kraan Assurantiën heeft op het gebied van hypotheken een samenwerking aangegaan met DomburgvandePanne Financieel Adviseurs te Bodegraven. Medewerkers van DomburgvandePanne nemen de administratieve taken en de klantenservice voor Kraan Assurantien waar. In het hypotheekadviestraject krijg je dus te maken met medewerkers van beide kantoren. Zij zijn je graag van dienst.

Persoonlijk advies

Met een gedegen hypotheekadvies weet je waar je aan begint als je misschien wel de grootste financiële verplichting in je leven aangaat.

Wij maken je wegwijs in alle hypotheekvormen, gaan jouw hypotheekrenteaftrek berekenen en geven je een berekening van de maandlasten van jouw hypotheek. Daarnaast krijg je deskundig advies over het afdekken van risico's rond jouw hypotheek

Meer informatie

Welke vraag je ook hebt, in een vrijblijvend gesprek kunnen wij jou wensen inventariseren en je helpen bij het kopen van je eerste woning.

Een eerste oriëntatiegesprek is geheel vrijblijvend en kost je niets.

Aan advies en bemiddeling zijn wel kosten verbonden. Wij maken vooraf precies duidelijk op welke kosten je moet rekenen en wat je van ons mag verwachten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Afspraak maken